De laserontharing hasselt Dagboeken


DOORGAAN Via op "Voortzetten" te klikken, ga jouw ermee akkoord dat daar cookies geraken geplaatst. Bekijk verdere aan het toepassing aangaande cookies op deze plaats.

Een verzorging doet nauwelijks pijn. Er kan zijn ook nauwelijks sprake betreffende napijn hoewel de huid na een treatment gevoelig kan zijn. Een 1e twee weken kunnen daar vrij dikke haren in dit behandelde gebied komen.

Wel louter smeren op plekken waar je verder beslist sterker haar wil beschikken over, anders blijf jouw maar aan het epileren…

Voor een perfect uitkomst is tevens de expertise betreffende een praktijk van groot betekenis. Vergelijk dit betreffende de formule 3 coureur; dit maakt een groot verschil door iemand die een boulide is bestuurd om het beste resultaat te bereiken.

De IPL behandelingen bestaan wegens mensen van al die leeftijden geschikt. Bij hele jonge personen is het lichaam wellicht alsnog doch net begonnen de hoofdharen te opbouwen. Ontharen mag vervolgens wel, doch kan zijn heel wat niet zo zinvol.

Gedurende het consult legt de huidtherapeut uit hetgeen jouw kan verwachten betreffende een laserbehandeling. Afhankelijk aangaande verschillende persoonlijke kenmerken is gekeken welke techniek het meeste bestemd is voor jouw. Een afwisseling voor een techniek kan afhangen over haarkleur, huidtype en haartype (dikte, ingroei, etc).

Voor een ieder die de Erbium pixel laserbehandeling overweegt de doen. IK ZEG DOEN. Hetgeen een mooie methode teneinde een huid daar goed,fris en er strakke te laten uitzien. Juliette neemt rustig een tijd teneinde  

Het is noodzakelijk om een verzorging 6 tot 7 weken na een verzorging te herhalen. De haartjes komen dan uit de “slaapfase” weer in een groeifase en mogen dan weer doelmatig behandeld worden. Voor de meeste gebieden geldt het plusminus 6 behandelingen nodig bestaan.

Er hoeft geen verschillende aanleiding te zijn wegens uw storende haargroei. Haargroei is gedeeltelijk gestuurd door hormonen. Overbeharing kan tevens aangeboren zijn.

Uit de laser komt ons krachtige gebundelde laserstraal welke via dit pigment geleid is naar het haarzakje waar die kracht met de laser omgezet is in warmte waardoor het haarzakje vernietigd is en er nauwelijks ander haar mag groeien.

De hoofdhaar valt dan uit waarna de ontwikkeling opnieuw begint. Ieder laserbehandeling worden slechts de haarzakjes welke in de groeifase, een anagene fase, verkeren vernietigd.

De kracht van dit laserlicht wordt nauwkeurig via het pigment in dit haar naar dit haarzakje gezonden. Hierbij is een haarwortel selectief vernietigd. Inzet aangaande de innovatieve Chilltip, die een huid koelt zowel gelijk vanwege, gedurende en na elke puls en het doch zo kort afgeven van de warmte, beschermt een huid perfect. Juist het vervaardigd onze lasermethode zo goed als pijnloos.

Omdat ook niet alle hoofdharen tegelijk in een groeifase bestaan, bestaan daar verscheidene behandelingen benodigd. Gemiddeld vijf tot 8. Het gebeurt met tussenpozen aangaande 6 tot 12 weken, meer informatie afhankelijk aangaande de te veven zone.

Nimmer verdere zwarte stoppels ofwel ons rode geïrriteerde huid. Ons laser ofwel ipl behandeling is de oplossing wegens ontharen bikinilijn, doch op welke manier zit het ieder precies? Hetgeen dien je er allemaal aan weten?

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “De laserontharing hasselt Dagboeken”

Leave a Reply

Gravatar